preloder

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών/μελών (εφ’ εξής: Χρήστες) από την«Crowe SOL» (ΣΟΛ Συμβουλευτική) (εφ’ εξής: εταιρία) η οποία είναι ιδιοκτήτρια, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου www.crowesol.gr, κατά την εγγραφή τους ή κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου www.crowesol.gr.
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων / υπηρεσιών / επιλογών / περιεχομένων του www.crowesol.gr, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας.
Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, μπορούμε να συλλέξουμε τεχνικές πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP (Internet Protocol), λεπτομέρειες σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτεστε στο www.crowesol.gr, άλλες σελίδες που επισκέπτεστε στον Ιστό και ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιήσατε για να δείτε το www.crowesol.gr.
Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει logs και δεδομένα για τη μέτρηση και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας αυτής της ιστοσελίδας, για να βοηθήσει στη διάγνωση προβλημάτων με τον διακομιστή μας, να διαχειριστεί την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε άλλες πληροφορίες μέσω του www.crowesol.gr, όπως η δραστηριότητα και οι προτιμήσεις χρήσης ιστοτόπου, γνωστές και ως «cookies».

Πώς χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μου στοιχεία;
Για την απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.
Για την εγγραφή του Χρήστη στην λίστα παραληπτών (mailing list) για την αποστολή από την εταιρεία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) του www.crowesol.gr, θα ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες ήτοι το όνομα, το επίθετο, το τηλέφωνο, το email σας και ο τομέας δραστηριότητάς του χρήστη. Επίσης κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής στην εταιρεία συλλέγεται και η IP του Χρήστη καθώς και αποστέλλεται cookie στον υπολογιστή του Χρήστη.
Για την συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας επικοινωνίας του www.crowesol.gr από τον Χρήστη, θα ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, το επίθετο και το email του Χρήστη.
Το www.crowesol.gr συλλέγει τα παραπάνω αναφερόμενα προσωπικά δεδομένα όταν ο χρήστης εγγράφεται στις λίστες παραληπτών (mailing list) για την παραλαβή των ενημερωτικών δελτίων (newsletters) του www.crowesol.gr και όταν παραλαμβάνει την φόρμα επικοινωνίας που αναφέρεται πιο πάνω.
Η διεύθυνση ip καθορίζεται από τον πάροχο της σύνδεσης μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στο www.crowesol.gr. Η διεύθυνση ip κρατείται για τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των συστημάτων του www.crowesol.gr (server, database, δικτύου κλπ) ενώ παράλληλα αξιοποιείται για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων. Η διεύθυνση IP πρόσβασης του χρήστη στις σελίδες του www.crowesol.gr δύναται να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί – τηρουμένης της κατά Νόμον προβλεπόμενης διαδικασίας- από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές ή άλλες κρατικές αρχές.

Τα δικαιώματά σας
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που έχετε υποβάλει μέσω του www.crowesol.gr, να ενημερώσετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας. Ζητήστε να μην λαμβάνετε άλλες πληροφορίες από εμάς ή ζητήστε να διαγραφούν τα προσωπικά σας στοιχεία από τα συστήματά μας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα αιτήματα σύμφωνα με την ισχύουσα τοπική νομοθεσία.
Εάν επιθυμείτε να μην επιλέξετε να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς στο μέλλον, μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας δηλώνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιθυμείτε να καταργήσετε από τη λίστα αλληλογραφίας μας.

Πόσο καιρό κρατάς τις πληροφορίες μου;
Διατηρούμε τις πληροφορίες σας μόνο για την περίοδο που απαιτείται για την ικανοποίηση του αιτήματός σας και διαγράφονται σύμφωνα με τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων.

Είναι ασφαλείς οι πληροφορίες μου;
Έχουμε εφαρμόσει γενικά αποδεκτά πρότυπα τεχνολογίας και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία προσωπικών πληροφοριών από απώλεια, κατάχρηση, αλλοίωση ή καταστροφή. Απαιτούμε από όλους τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες να διατηρούν εμπιστευτικές τις προσωπικές σας πληροφορίες και μόνο τα εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Cookies
Το www.crowesol.gr χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών και των σελίδων του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία σε μορφή .txt που αποστέλλονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή κάθε χρήστη, εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του www.crowesol.gr, όπως ενδεικτικά:
1. Για την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών στους χρήστες
2. Για την καταγραφή γενικών στοιχείων επισκεψιμότητας. Ο χρήστης του www.crowesol.gr μπορεί να ρυθμίσει το φυλλομετρητή του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες Υπηρεσίες του www.crowesol.gr, είτε να μην επιτρέπει την χρήση cookies σε καμία περίπτωση.
Το www.crowesol.gr ακολουθεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις ανωτέρω περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για:
1. την εκπλήρωση των όρων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το www.crowesol.gr στους χρήστες του
2. την εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του δικτυακού τόπου.
Κατ’ εξαίρεση το www.crowesol.gr μπορεί να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:
1. Έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για τη καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων.
2. Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

Διεθνείς Μεταφορές
Αναγνωρίζετε ότι για να σας παρέχουμε υπηρεσίες μέσω του www.crowesol.gr ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός της ΕΕ σε χώρες που ενδέχεται να μην παρέχουν επίπεδο προστασίας προσωπικών πληροφοριών που μπορεί να θεωρηθεί ισοδύναμο με εκείνο που παρέχεται βάσει την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων. Όταν τα προσωπικά σας στοιχεία μεταφέρονται διεθνώς, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα τους σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί προστασίας δεδομένων.

Ενημέρωση αυτής της Δήλωσης Απορρήτου
Μπορούμε να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε αυτή τη Δήλωση Απορρήτου κατά διαστήματα. Θα μπορείτε να δείτε πότε ενημερώσαμε τελευταία τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, διότι θα συμπεριλάβουμε μια ημερομηνία αναθεώρησης. Οι αλλαγές και οι προσθήκες σε αυτήν τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύουν από την ημερομηνία δημοσίευσης τους. Ελέγξτε την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά διαστήματα για να ελέγξετε αν έχουμε κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του www.crowesol.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος και στις σχετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2016/679 περί προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει). Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση το www.crowesol.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών.
Η χρήση των Υπηρεσιών του www.crowesol.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην παρούσα οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.crowesol.gr.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Επιτρόπων Πληροφοριών της Ελλάδας (www.dpa.gr).

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτήν τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνώντας μαζί μας.

Τελευταία τροποποίηση στις 15 Μαΐου 2018.